Welkom in Hollands Kroon

Welkom in onze gemeente, waar we u graag wegwijs maken met handige video’s, een digitale dorpsgids en een nieuwsbrief. Bekijk onze video’s met ondertiteling in verschillende talen, download onze dorpsgids met alle belangrijke locaties en schrijf u in voor onze nieuwsbrief met actueel nieuws en relevante informatie om op de hoogte te blijven.

Hollands Kroon, een gemeente voor iedereen

In gemeente Hollands Kroon willen wij een inclusieve samenleving. Dit is een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of hoe je je ook voelt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze gemeente, mee kan doen en zich kan ontwikkelen. Wij werken elke dag hard om dit te bereiken.

Video welkom in Hollands Kroon en onze dienstverlening

U vindt de video’s in andere talen onderaan deze pagina.

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Meldt u zich dan aan voor één van onze nieuwsbrieven. Bent u ondernemer? Dan kunt u zich inschrijven voor de maandelijkse ondernemersnieuwsbrief. Bent u inwoner? Dan kunt u zich inschrijven voor de tweewekelijkse inwonersnieuwsbrief.

Dorpsgids Hollands Kroon

Dorpsgids Hollands Kroon
Klik op de afbeelding om de Dorpsgids te bekijken (PDF)

De gemeente Hollands Kroon is een grote plattelandsgemeente met een heleboel dorpen en buurtschappen. Als nieuwe inwoner kan het best moeilijk zijn om te weten waar de winkels en andere voorzieningen zijn. In deze gemeentegids vindt u daarom per dorp de belangrijke locaties. Denk bijvoorbeeld aan de huisarts of een supermarkt, maar ook aan leuke activiteiten die er te doen zijn.

Digitale Dorpsgids

Al het moois in Hollands Kroon past natuurlijk niet in één gids. Daarom is er een aanvullende online dorpsgids gemaakt. In deze online gids vindt u alle voorzieningen op de kaart, waardoor u precies ziet wat er in de buurt is.

Heeft u een vraag?

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Of stel uw vraag aan ons via social media.

Video’s in andere talen