Verkeersbord wegwerkzaamheden

(Weg)werkzaamheden

Wilt u weten of er in uw buurt (weg)werkzaamheden zijn? Bekijk dan de kaart voor de actuele wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Hollands Kroon.

MELVIN (MELden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland) is het meldsysteem waarmee wegbeheerders wegwerkzaamheden melden.

Bekijk ook de kaart op het MOOR platform. MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte) is een systeem dat gebruikt wordt door nutsbedrijven om werkzaamheden aan kabels en leidingen te registreren en te plannen.

Nieuwsberichten over (weg)werkzaamheden

Hinder voor wegverkeer en scheepvaart door werkzaamheden aan Kooybrug

De Kooybrug in de N99 bij Den Helder is meer dan 30 jaar oud en toe aan een flinke opknapbeurt. In opdracht van Rijkswaterstaat wordt dit onderhoud uitgevoerd.

Veiligheid bij werkzaamheden in Hollands Kroon

In onze gemeente zijn er doorlopend werkzaamheden. Deze zorgen voor een veiligere leefomgeving. En voor een goed ingerichte, aantrekkelijke gemeente, voor nu en in de toekomst.

Afsluiting Groetweg, Middenmeer op 19 juli

Op vrijdag 19 juli van 7.00 tot en met 17.00 uur wordt de Groetweg in Middenmeer afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Er wordt op deze dag een spoedreparatie uitgevoerd aan de hoofdrijbaan.

Onderhoud aan bruggen langs de N99 – tot nader order uitgesteld

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt er onderhoud uitgevoerd aan bruggen langs de N99. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de verkeersluwe avond en nachtelijke uren om de hinder voor het verkeer te beperken.

Vossenstaart in Anna Paulowna afgesloten vanaf 17 juni tot en met 19 juli

Van 17 juni tot en met 19 juli is de Vossenstaart afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de definitieve bestrating op het laatste deel van de Vossenstaart tot het kruispunt Randweg – Graslaan – Grasweg. Om de woningen aan de Parelgras bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden in fasen uitgevoerd.

Onthulling bouwbord Zandweg in Zijdewind en Waarland

Afgelopen 30 april was het zover: de onthulling van het bouwbord aan de Zandweg in Zijdewind en Waarland. Met de uitvoering van dit project gaat een belangrijke wens van de betrokken inwoners in vervulling.

Start van bouwrijp maken Lelypark Wieringerwerf

De gemeente Hollands Kroon heeft aannemingsbedrijf Sturm uit Zaandam opdracht gegeven om het gehele Lelypark bouwrijp te maken. De werkzaamheden beginnen eind april en duren tot eind september 2024

Vervangen oude waterleiding in Wieringerwerf

De oude waterleiding wordt vervangen voor een nieuwe waterleiding. De bewoners worden met een brief op de hoogte gebracht van de werkzaamheden.

Onderhoud asfaltverhardingen mei-oktober 2024

Werkzaamheden in Anna Paulowna, Wieringerwaard, Westerland, en Hippolytushoef. Aan verschillende wegen wordt in 2024 aan de weg gewerkt in gemeente Hollands Kroon. Door deze werkzaamheden kan hinder ontstaan voor de omgeving.

Vanaf 5 april vijf maanden ernstige verkeershinder op de A7 tussen Hoorn en Amsterdam

Vanaf 5 april tot 1 september gaat Rijkswaterstaat de brug over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend versterken. Dit betekent dat weggebruikers in deze periode rekening moeten houden met vertragingen.

Herinrichting Terpstraat Wieringerwerf

Herinrichting Terpstraat Wieringerwerf

Langdurig hinder op de Afsluitdijk

Op de Afsluitdijk wordt gewerkt. Dit duurt tot en met 2025. Er is in deze hele periode steeds op een ander deel van de dijk één rijbaan afgesloten. Het verkeer uit beide richtingen wordt over de beschikbare rijbaan geleid. Ook is het fietspad gesloten.