Ondernemersloket Hollands Kroon

Bent u ondernemer en heeft u advies of hulp nodig met de vestiging van uw bedrijf? Of wilt u advies over uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf en de vergunningen die daarvoor nodig zijn? Onze adviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers!

Het ondernemersloket werkt bínnen de gemeente, vóór de ondernemer!

De adviseurs Ondernemen coördineren een snelle en goede afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente. Begeleiding en advies van de adviseurs is vrijblijvend en gratis.

Wilt u meer weten over ondernemen in Hollands Kroon? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van team Economische Zaken.

Wij denken graag met u mee!

Donja Wagenaar en Stefan Tijsen

Onze adviseurs Ondernemen

Wij gaan regelmatig bij bedrijven langs. Wilt u ons ontvangen? Dan horen wij dat graag van u via het

contactformulier. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op.

Collegevergaderingen op locatie

Ook organiseren wij bedrijfsbezoeken voor het college van burgemeester en wethouders. Heeft u interesse in het ontvangen van het college voor een bezoek of vergadering? Dan horen wij dat graag van u via het contactformulier.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van een principeverzoek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Of dien meteen een principeverzoek in.

Meer over het inzien van bestemmingsplannen leest u op deze pagina.

Team Economische Zaken werkt aan het versterken van de lokale economie en werkgelegenheid. Dit doen wij bijvoorbeeld door ons hard te maken voor een goed ondernemers- en vestigingsklimaat in Hollands Kroon. Wij kennen het lokale bedrijfsleven, staan in contact met het georganiseerde bedrijfsleven en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Daardoor zijn onze werkzaamheden heel breed. Van het adviseren over de economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen of ruimtelijke procedures.

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel. Of als u meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is gratis en snel. Kijk hier voor meer informatie over het WerkgeversServicepunt.