Spoedherstelwerkzaamheden aan AC De Graafweg op vrijdag 21 juni

Dit nieuwsbericht is verlopen.
12 juni 2024, 14.34

Op vrijdag 21 juni zal er tussen 9.00 en 15.00 uur spoedherstelwerk plaatsvinden aan de hoofdrijbaan van de AC De Graafweg. Dit herstel is noodzakelijk vanwege een verzakking. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen de Ovonde en het Verlaat, waardoor dit gedeelte van de weg in dat tijdsbestek afgesloten zal zijn voor verkeer.

In overleg met Boskalis en de gemeente Opmeer is de beste en meest praktische manier bepaald om deze werkzaamheden uit te voeren en het verkeer om te leiden. Hoewel de werkzaamheden buiten de spitstijden zijn gepland, zal de omleiding wel voor enige verkeershinder zorgen. Het verkeer vanaf de Ovonde zal over de Langereis worden omgeleid, terwijl het verkeer vanaf de A7 door Hoogwoud (via de Koningspade, Mienakker, Langereis en Ooievaarsweg) zal worden geleid.

Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden en ervoor te zorgen dat de Langereis gedurende deze werkzaamheden overwegend éénrichtingsverkeer wordt. Sporadisch kan er een auto vanaf de Oudeweg richting de Ovonde rijden. Ondanks deze maatregelen kan er die dag buiten de spits toch extra verkeersdrukte ontstaan langs de Langereis.

Wij vragen uw begrip voor deze noodzakelijke werkzaamheden en de mogelijke overlast die dit met zich meebrengt.