Inwonersbijeenkomst over gevels in het centrum Hippolytushoef

Dit nieuwsbericht is verlopen.
14 mei 2024, 09.32

Op vrijdag 17 mei organiseren we een bijeenkomst over de gevels in het centrum van Hippolytushoef. Het centrum kenmerkt zich door een mix van woningen, winkels, horeca en andere voorzieningen. Gevels hebben veel impact op de sfeer en identiteit van het centrum. Om deze levendigheid te behouden, heeft de gemeente een gevelinspiratieboek ontwikkeld.

In 2021 startte het project van de herinrichting van de openbare ruimte van het centrum van Hippolytushoef. In het participatietraject werd ook aandacht gevraagd voor de gevels. Daarom zijn we daar mee verder gegaan.

Uw mening telt

We nodigen omwonenden, ondernemers en andere geïnteresseerden uit om feedback te geven op het concept gevelinspiratieboek. Deze input is nodig om te bepalen of het boek het dorp eer aandoet of dat aanpassingen nodig zijn. Er wordt ook onderzocht of er een subsidieregeling kan komen, daar horen we ook graag uw mening over. Reacties zijn welkom via denkmee.hollandskroon.nl of tijdens de bijeenkomst.

  • Wat: Bijeenkomst gevelinspiratieboek Hippolytushoef
  • Wanneer: Vrijdagavond 17 mei
  • Tijd: Inloop vanaf 18.45. Start programma 19.15 uur. Einde programma rond 21.15 uur.
  • Waar: Hippolytuskerk, Kerkplein 17, Hippolytushoef

Aanmelden

We maken graag vooraf een inschatting van de aanwezigen, dan weten we onder andere hoeveel koffie en thee we kunnen klaarzetten. Meld u aan via het aanmeldformulier via de website.