Fiximelding schade of overlast

Gat in de weg, zwerfvuil, losse tegels, verstopte riolering, lantaarnpaal kapot, ongewenste verkeerssituatie of groen- en snoeiklachten? Laat het ons weten!

Schade of overlast

fixi nieuw logo

Schade of overlast kunt u melden in Fixi. Ook kunt u een melding doen met de Fixi-app. Op die manier kunt u meldingen volgen en ontvangt u updates over uw eigen melding(-en). U kunt de Fixi-app downloaden in de Appstore en Google Playstore:

Downloaden voor Apple
Downloaden voor Android

Lantaarnpaal stuk?

Voor een goede afhandeling van uw melding over een kapotte lantaarnpaal hebben we de volgende gegevens nodig:

  • plaats;
  • straat (eventueel ook het huisnummer waarbij de lantaarnpaal staat);
  • het nummer op de lantaarnpaal;
  • een omschrijving van de storing (lamp is uit, knippert, is beschadigd et cetera);
  • uw eigen gegevens voor als wij vragen hebben.

Wanneer gerepareerd?

Elke week komt een monteur de kapotte lantaarnpalen repareren. Normaal gesproken moet de lamp het binnen een week na de melding dus weer doen. Helaas is het voor de monteur niet altijd mogelijk om te testen of de reparatie succesvol is geweest. Hierdoor kan het voorkomen dat de lamp na de reparatie nog niet brandt. Als ruim een week na uw melding de lamp nog niet brandt, dan is er mogelijk meer aan de hand dan alleen een kapotte lamp. Wilt u dan een tweede melding doen en daarbij vermelden dat het een herhaalde melding is? Alvast bedankt!

Uitval meerdere lantaarnpalen?

Het kan zijn dat de verlichting in een hele straat of een deel daarvan uitvalt. Dit is vaak een storing in de kabel van de netwerkbeheerder. Wij hebben geen invloed op de snelheid van de reparatie. In sommige gevallen zijn de storingen dezelfde dag opgelost, maar bij lastige storingen kan het ook veel langer duren. Wij hopen dat u dat begrijpt.

Buitenwegen Niedorp

Langs de buitenwegen van Niedorp staan lantaarnpalen van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). U herkent deze aan een witte sticker met gegevens en logo van HHNK. Als deze kapot zijn, kunt u dat bij HHNK melden.