Ik ben een jongere tot 27 jaar

Woon je in Hollands Kroon? Ben je jonger dan 27 jaar? En heb je hulp nodig bij zaken zoals een uitkering aanvragen, het behouden en vinden van werk, eenzaamheid of geldzorgen? Wij staan klaar om je te helpen. Al onze hulp is gratis.

Ontdek hoe onze gemeente je kan helpen

Op deze pagina vind je hoe onze gemeente jongeren kan helpen. Klik op onderstaande tegels voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Samen kijken we welke hulp past bij jouw situatie.

Bekijk ook

18 jaar worden: wat moet ik regelen?

Als je 18 jaar wordt, kan er veel veranderen. Op de website van de Rijksoverheid lees je de belangrijkste dingen waar je aan moet denken. Ook kun je een vragenlijst invullen.

Youh logo

Digitaal Jongeren Centrum YOUH

Een online platform voor jongeren in Hollands Kroon. Waar kan ik terecht voor een hulpvraag? Hoe kom ik in contact met leeftijdsgenoten? Ik heb een goed idee, of wil meepraten, maar hoe pak ik dat aan?

Meedoen regeling

Ook inwoners met weinig geld of een laag inkomen moeten kunnen Meedoen aan sportieve, culturele en onderwijsactiviteiten. Met de Meedoen regeling kunnen ook inwoners met een minder volle portemonnee deelnemen aan deze activiteiten.