Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nachtmarkt Kolhorn

Tweehonderd kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld langs de monumentale Westfriese Omringdijk, de Nieuwe Streek en rondom de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard!

Voormalig vissersdorp aan de zee

Kolhorn is één van de mooiste dorpjes van Noord Holland. Kolhorn was ooit een vissersdorp, dat aan de Zuiderzee lag. Door de verschillende inpolderingen ligt het nu midden in het Noord-Hollandse landschap. Het uiterlijk van een vissersdorp is echter blijven bestaan en geniet “Beschermd Dorpsgezicht”. U zult onder de indruk zijn van de schitterend gerestaureerde huizen en gebouwen, waarvan de kerk het middelpunt vormt.

Nachtmarkt

Dit alles is tijdens de jaarlijkse nachtmarkten te bewonderen. Tweehonderd kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld langs de monumentale Westfriese Omringdijk, de Nieuwe Streek en rondom de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard!

Meer informatie?

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Nachtmarkt Kolhorn.