Zet uw horecazaak in de schijnwerpers tijdens de Culinaire Wadden Weken
Bent u horecaondernemer in het Waddengebied? Dan is dit een mooie kans! Van 18 oktober tot en met 2 november 2025 organiseert VisitWadden opnieuw de Culinaire Wadden Weken. Tijdens deze campagne kunt u samen met andere ondernemers onze inwoners en bezoekers laten kennismaken met (h)eerlijke streekgerechten waarin lokale producten uit het Waddengebied centraal staan.
Meedoen is gratis
Door tijdens de actieweken tussen 18 oktober en 2 november minimaal één gerecht of menu aan te bieden waarin lokale, seizoensgebonden ingrediënten verwerkt zijn doet u al mee. Denk aan vis uit de Waddenzee, zilte groenten uit de streek of biologisch vlees van boeren uit de regio. Aanmelden kan via deze link of via de knop hieronder.
Snelle aanmelders maken kans op een professionele bedrijfsvideo!
Meldt u zich aan vóór 14 september, dan maakt u kans op een professionele bedrijfsvideo, opgenomen bij u op locatie. Deze video mag u vrij gebruiken voor uw eigen communicatie.
Waarom meedoen?
Door deel te nemen aan de Culinaire Wadden Weken:
- Geeft u uw eigen onderneming een groot podium.
- Draagt u bij aan de zichtbaarheid van lokaal en duurzaam eten.
- Wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht via VisitWadden: op de website, sociale media, in de pers en via offline media.
De Culinaire Wadden Weken zijn een initiatief van VisitWadden en maken deel uit van het programma Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving, in samenwerking met Stichting Waddengroep en NHL Stenden Hogeschool.