De energieklussers zijn van start

29 april 2024, 10.04

De Energieklussers van de gemeente Hollands Kroon zijn gestart. Dinsdag 23 april is er officieel getekend voor de samenwerking. Wat een goed nieuws is dat! Wethouders Lilian Peters en Maarten Versluis waren erbij.

Energieklussers Helpen bij Verduurzaming van Woningen

Energieklussers Barry, Sam, Frans, Ice en Omar gaan inwoners van Hollands Kroon helpen voor wie het verduurzamen van de woning niet zo eenvoudig is. Het team kan ondersteunen bij het plakken van tochtstrips of radiatorfolie. Of bijvoorbeeld gloeilamp vervangen voor door led. Dergelijke energiebesparende aanpassingen kunnen al een flink verschil maken in de energierekening.

Onze energieklussers kunnen u kosteloos helpen. Zo maken we verduurzaming voor iedere inwoner toegankelijk.

Heeft u hulp nodig van een energieklusser?

Vul dan het formulier in ‘Bezoek van de energieklusser aanvragen’. Nadat u het formulier heeft ingevuld, neemt één van de energieklussers binnen twee weken contact met u op om een afspraak te te maken.

Brede samenwerking bundelt krachten

Met deze brede samenwerking maken we ons samen sterk voor een duurzamer Hollands Kroon. We zijn blij met de samenwerkende partijen:
Wooncompagnie – Samen – Woningstichting Anna Paulowna – Vonk – De Koppeling – Buurkracht – Wonen Plus Welzijn – Dorpsraad Kreileroord – Probedrijven – Beter Wonen Wieringen – Incluzio – Stichting Huurdersbelang WAP – HBV Wieringen.