Kernbeheerders

Onze kernbeheerders

Onze kernbeheerders stellen zich aan u voor.

Nanneke Barends

Tijden veranderen. Niet de gemeente bepaalt, maar inwoners kunnen daar waar mogelijk zelf bepalen hoe hun leefomgeving eruit ziet. Als tussenpersoon tussen burger en gemeente verbind ik mensen met elkaar en help ze met het realiseren van hun ideeën en wensen. Wanneer ik niet zelf een antwoord heb, zorg ik ervoor dat ze door een collega geholpen worden.

Nanneke Barends
Marco de Vries

Heeft u een idee om uw leefomgeving aantrekkelijker te maken, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Ik help u graag op weg om uw idee haalbaar te maken. Met mijn ervaring als kernbeheerder en daarvoor als medewerker groenvoorziening weet ik waar op gelet moet worden. Twijfelt u of u bij de juiste persoon bent met uw vraag? Ik ken de wegen binnen de gemeente Hollands Kroon en help u graag in contact komen met de juiste collega’s.

Marco de Vries
Rene Duistermaat

Samen wil ik met de inwoners de kwaliteit van hun leefomgeving verbeteren en de inwoners de mogelijkheid geven om de openbare ruimte naar hun eigen wensen en behoeften in te richten.

René Duistermaat
Hans Oldersma

Ik ben ooit begonnen als opzichter van de groenvoorziening. Met de fusie van Hollands Kroon werd ik Kernbeheerder. Een totaal nieuwe functie met enorm veel mogelijkheden. Samenwerken met inwoners. Mensen met goede ideeën helpen en ondersteunen. Dit is voor mij de mooiste baan van Hollands Kroon.

Hans Oldersma
Han van Egmond

Sinds 2016 ben ik als nieuwe kernbeheerder toegevoegd. Het leuke van het werk is dat iedere dag weer anders is. Samen werken met veel verschillende collega’s. Samen werken met andere overheidsinstanties. En wat ik het leukste vind is samenwerken met de inwoners van Hollands Kroon om hun leefomgeving leuker en gezelliger maken. Daar krijg je tevreden en blije gezichten van.

Han van Egmond

Heeft u een idee over onze openbare ruimte? Meld uw idee aan via het platform Denkmee of bereik ons via kernbeheer@hollandskroon.nl of 088-321 5000.

Team Kernbeheer