E-maildisclaimer

Als u een e-mail van ons ontvangt die niet voor u bedoeld is, verzoeken wij u vriendelijk dit aan de afzender te melden. Wij vragen u daarna het bericht uit uw bestanden te verwijderen. U mag het bericht niet verder verspreiden.

Het kan mis gaan met het versturen van e-mails

Houd er bij het versturen van e-mails rekening mee, dat het mis kan gaan. Het bericht kan vertraging hebben of er kunnen fouten ontstaan in het versturen. Dit komt omdat deze berichten via derde partijen (mailproviders) worden verstuurd. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet, niet-tijdig of fout versturen van e-mails.

Vraag bij een officiële beslissing om een schriftelijke, ondertekende brief

Aan de inhoud van e-mails kunnen geen rechten worden ontleend. Niet tegenover ons en ook niet tegenover een van onze besturen. Als u een officiële beslissing van ons wilt, waaraan rechtsgevolgen zitten (zoals een vergunning, een subsidiebesluit of een overeenkomst), is een e-mail niet voldoende. U kunt dan om een schriftelijke, ondertekende brief vragen.

Virussen

Wij controleren onze uitgaande e-mail op aanwezigheid van virussen. Toch is het mogelijk dat virussen via e-mail kunnen worden verspreid, zonder dat wij het doorhebben.