Zelf aan de slag met uw geldzaken

Team Schulddienstverlening werkt samen met Startpunt Geldzaken. Hulp vragen kan lastig zijn als het om geld gaat. Daarom helpen we onze inwoners graag met tips om zelf aan de slag te gaan. Startpunt Geldzaken helpt hierbij.

Natuurlijk helpen wij van team Schulddienstverlening u ook graag. Komt u er niet uit of wilt u graag dat we met u meekijken? Laat het ons dan weten. U bereikt ons via telefoonnummer 088-321 5000 of via ons algemene e-mailadres: schulddienstverlening@hollandskroon.nl

Kies uit de rij hieronder een plan waarmee u zelf aan de slag wilt gaan.

De verschillende plannen:

Heeft u af en toe geld te kort en wilt u juist geld overhouden? Probeer dan dit geldplan en maak uw eigen budgetplan. Bekijk het geldplan Beter rondkomen.

Is het lastig uw kinderen te geven wat ze nodig hebben? Maak dit plan en leer over de regelingen waar u misschien recht op hebt. Bekijk het geldplan Rondkomen met kinderen.

Als je 18 wordt kan er veel veranderen. Bekijk het geldplan Ik word 18.

Begint u voor uzelf? Wees goed voorbereid en maak dit geldplan.

Tips over geldzaken als u met pensioen gaat of al bent? Bekijk het geldplan Pensioen.

Ga slim om met geld. Bekijk deze tips als er geld over blijft.

Wat betekent dit voor u op het gebied van geld? Waar moet u rekening mee houden? Bekijk dit plan voor tips en adviezen.

Er zijn nog veel meer geldplannen beschikbaar. Bekijk de website van Startpunt Geldzaken om de andere geldplannen te bekijken.

Wilt u goed uitkomen met uw geld? Dan is een overzicht maken de eerste stap. Via deze planner maakt u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en reserveringen. In de video krijgt u uitleg hoe u het in kan vullen.

Wilt u dit liever samen doen? Dat kan! Neem hiervoor contact op via 088-321 5000 of via schulddienstverlening@hollandskroon.nl.

Download het Excel bestand: Budgetplan