Cijfers voor ondernemers

Op deze pagina vindt u informatie/ cijfers (open data) van de gemeente die voor iedereen beschikbaar en toegankelijk zijn gemaakt. Hierbij kunt u denken aan databestanden die u zelf kunt opzoeken en (her)gebruiken.

Waarom open data? 

Wij zijn eigenaar van grote hoeveelheden informatie die wij nodig hebben voor de uitvoering van onze gemeentelijke taken. Een groot deel van deze gemeentelijke informatie is openbaar, maar vaak zijn de gegevens voor inwoners en ondernemers niet makkelijk digitaal toegankelijk of (her)bruikbaar.

Door het openbaar maken van deze informatie kan iedereen deze data opzoeken en (her)gebruiken.

Privacy gevoelige informatie  

Privacy gevoelige informatie, zoals persoonsgegevens, worden niet openbaar gemaakt. Datasets worden daarom als het nodig is anoniem gemaakt.

Er zijn verschillende datasets te zien op ons dataportaal. Volg de link en scroll naar beneden om de datasets te bekijken.

De website Hollands Kroon in cijfers biedt u cijfers over ruim 1.000 onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Handig voor u als (toekomstige) inwoner, ondernemer, scholier of geïnteresseerde.

De cijfers zijn simpel te vergelijken met Nederland. U kunt ze zelf aanpassen in tabellen, grafieken en kaarten. Het resultaat kunt u printen, opslaan of gebruiken in een document. Wij hopen u hiermee snel en makkelijk de goede informatie te geven.

Naar hollandskroon.incijfers.nl.