Bastion365

Voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie per e-mail gebruiken wij het programma Bastion365. Dit programma versleutelt e-mailberichten met vertrouwelijke inhoud zoals een burgerservicenummer of andere privacygevoelige gegevens. Op deze manier kunnen alleen de verzender en de ontvanger bij de informatie.

Wat merkt u van het gebruik van Bastion365?

Een e-mail, die veilig aan u is verstuurd, opent u door op de link met de tekst ‘Bericht lezen’ te klikken. Hier dient u een toegangscode of sms-code invoeren. Het is niet nodig een account aan te maken.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per sms toegestuurd. U vult deze code in, nadat u eerst op ‘Bericht lezen’ en daarna op ‘verzend code’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. U vult deze code in, nadat u op ‘Bericht lezen’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen. De toegangscode wordt vooraf telefonisch met u afgestemd.

Reageren op een e-mailbericht dat veilig is verstuurd

U leest het bericht op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u weer een notificatie via e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven e-mailen.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met de persoon van wie u het bericht krijgt toegestuurd.