Vrijwilligers, bedankt!

1 maart 2024, 15.15

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Daarom hebben we ze in het zonnetje gezet. Na een oproep om vrijwilligers aan te melden voor een waardering, hebben we ruim 2000 aanmeldingen gehad. Wij bedanken alle vrijwilligers in Hollands Kroon voor de inzet in het afgelopen jaar! Hopelijk kunnen wij in 2025 een vrijwilligersdag organiseren om jullie in het zonnetje te zetten.

Kadobonnen uitdelen

Op 26 februari heeft burgemeester Rian van Dam een aantal kadobonnen gegeven aan vrijwilligers bij het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn. Wethouder Mary van Gent heeft op donderdag 29 februari kadobonnen uitgedeeld aan vrijwilligers bij de opvang voor Oekraïense vluchtelingen in de Molenweid.

Ook een aantal raadsleden hebben hun waardering uitgesproken naar vrijwilligers en persoonlijk een kadobon gegeven. Zo heeft raadslid Sylvia Buczynski (PvdA) in Nieuwe Niedorp persoonlijk kadobonnen gegeven bij de vrijwilligers thuis, heeft raadslid Alexander Bügel (OHK) kadobonnen aan vrijwilligers gegeven van de Belbus Noordkop. Ook raadsleden Jan Dijkshoorn (CDA)en Petra Borst (VVD) hebben persoonlijk bonnen aan vrijwilligers gegeven.

Kadobon per post

Helaas was het niet mogelijk om aan alle aangemelde vrijwilligers alle waardebonnen persoonlijk uit te reiken. Daarom ontvangen de andere aangemelde vrijwilligers deze week via de post een kadobon.