The Hunt Hollands Kroon een groot succes!

31 mei 2024, 19.06

Meer dan 100 jongeren, medewerkers van Link Jongerenwerk, de politie, de boa’s en wij kijken met heel veel plezier terug op de eerste editie van The Hunt Hollands Kroon. Wethouder Mary van Gent gaf het startsein voor dit jachtspel in Anna Paulowna.

Verdiende winnaars

Lars Lubbers won deze eerste editie van The Hunt Hollands Kroon. Tweede werd Tuncay Kanli en er was een gedeelde derde plaats voor Jesse de Haan, Max van der Plas en Stijn Landman. De beste hunter was Mark Wever, de wijkagent van Anna Paulowna.

Een enthousiaste wethouder

Wethouder Mary van Gent deelt haar enthousiasme:

Wat een fantastische middag was het. En gelukkig zat het weer mee! Meer dan 100 jongeren deden mee aan The Hunt. Dit spel is gebaseerd op het televisieprogramma Hunted en lijkt op een volwassen vorm van tikkertje. De jongeren gaan de uitdaging aan om uit handen te blijven van de Hunters: onze Buitengewoon Opsporings Ambtenaren en de politieagenten. Het doel van dit evenement is om de afstand tussen jongeren en handhavingsinstanties te verkleinen en meer zicht te krijgen op elkaars leefwereld.

Een waardebon en trofee voor de snelsten

Mary vertelt verder:

De jongeren moesten met hun snelheid, strategie en teamwork zo snel mogelijk bij de vier stempelposten een stempel halen, zonder dat zij gepakt werden. De snelsten wonnen een trofee en een waardebon.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat een happening! 120 jongeren in witte overalls door Anna Paulowna rennend om hun doel te bereiken. Na afloop hebben de jongeren lekker gegeten en gegamed met de Landelijke Politie in de speciale tent die hiervoor door de politie in Anna Paulowna was neergezet. Door de samenwerking van Link Jongerenwerk, de politie, de boa’s, de gemeente, Hollands Kroonse Uitdaging en de enthousiaste jongeren werd deze middag een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Mary van Gent