Nieuwe LEADER-website is live!

24 juni 2024, 11.25

Goed nieuws! Na hard werken is de nieuwe website van LEADER in Noord-Holland online. Bezoek www.leadernoordholland.nl voor alle informatie die u nodig heeft voor een LEADER-subsidieaanvraag.

Over LEADER

LEADER is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling. Het is speciaal voor kleine projecten die belangrijk zijn voor de regio. LEADER ondersteunt initiatieven van bewoners, ondernemers, en maatschappelijke of onderwijsinstellingen. Samenwerking tussen deze groepen is heel belangrijk. LEADER Kop van Noord-Holland wordt mogelijk gemaakt door de vier Kopgemeenten en de provincie Noord-Holland.

Deadline subsidieaanvragen: 21 augustus

De volgende deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is woensdag 21 augustus 2024 om 17.00 uur. Zorg dat uw volledige aanvraag, inclusief begroting en bijlagen, op tijd is ingediend via het digitale platform van RVO. Bezoek de nieuwe website voor een stap-voor-stap gids.

Tip: Wacht niet tot de laatste dag met indienen om overbelasting van het systeem te voorkomen. Begin op tijd met het invullen van de documenten.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Ilia Neudecker via ilia@leadernoordholland.nl.