Inwonersbijeenkomst over gevels in het centrum Den Oever

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 mei 2024, 13.05

Op vrijdag 24 mei organiseren we een bijeenkomst over de gevels in het centrum van Den Oever. Het centrum kenmerkt zich door een mix van woningen, winkels, horeca en andere voorzieningen. Gevels hebben veel impact op de sfeer en identiteit van het centrum. Om deze levendigheid te behouden, heeft de gemeente een gevelinspiratieboek ontwikkeld.

We nodigen omwonenden, ondernemers en andere geïnteresseerden uit om feedback te geven op het concept gevelinspiratieboek. Deze input is nodig om te bepalen of het boek het dorp eer aandoet of dat er aanpassingen nodig zijn. Er wordt ook onderzocht of er een subsidieregeling kan komen, daar horen we ook graag uw mening over. Reacties zijn welkom via denkmee.hollandskroon.nl of tijdens de bijeenkomst.

Hippolytushoef inwonersbijeenkomst geweest

Afgelopen vrijdag 17 mei is een soortgelijke inwonersbijeenkomst geweest over het gevelinspiratieboek in Hippolytushoef. De groep van ongeveer 15 inwoners waren erg enthousiast. Tijdens de rondwandeling is veel besproken over het dorp. We kijken terug op een prettige manier van samenkomen!

Gevelinspiratieboek bijeenkomst Hippolytushoef op vrijdag 17 mei in de Hippolytuskerk
Gevelinspiratieboek bijeenkomst Hippolytushoef op vrijdag 17 mei in de Hippolytuskerk

Bijeenkomst Den Oever

  • Wat: Bijeenkomst gevelinspiratieboek Den Oever
  • Wanneer: Vrijdagavond 24 mei
  • Tijd: Inloop vanaf 18.45. Start programma 19.15 uur. Einde programma rond 21.15 uur.
  • Waar: Het Vikingschip, Robbenoordstraat 11a Den Oever

Aanmelden

We maken graag vooraf een inschatting van de aanwezigen, dan weten we onder andere hoeveel koffie en thee we kunnen klaarzetten. Meld u aan via het aanmeldformulier.