Informatieavonden Doorfietsroute, komt u ook?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
4 maart 2024, 10.00
's-HERTOGENBOSCH-OSS Snelfietspad. Let op. Afgebeelde fietsers zijn toevallige passanten op het fietspad. Hebben niet als zodanig toestemming gegeven.

Doorfietsroutes zijn aantrekkelijke en veilige fietsroutes die op elkaar aansluiten. In de Kop van Noord Holland werken we aan een doorfietsroute. In de herfst zijn er al inloopavonden geweest. Tijdens deze avonden hebben wij verschillende ideeën en opmerkingen van u ontvangen. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Graag nodigen wij u op 13 maart en/of 28 maart uit, voor een informatieavond. Tijdens deze avond laten wij het nieuwe schetsontwerp zien. Ook kunt u deze avond vragen stellen of nieuwe ideeën geven over de doorfietsroute.

Komt u ook?

Op onderstaande data organiseren wij een informatieavond over de doorfietsroutes. U kunt zich aanmelden door ons een e-mail te sturen. Geeft u ook aan met hoeveel personen u komt?

Bijeenkomst Anna Paulowna

  • Woensdag 13 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Anna Paulowna
  • Het Wapen van Holland, Stationsweg 2, Anna Paulowna

Bijeenkomst Zijdewind

  • Donderdag 28 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Zijdewind
  • Camping de Rietkraag, Zandweg 6, Zijdewind

Wat is de doorfietsroute in Hollands Kroon?

De route start op Texel en gaat via Anna Paulowna, Zijdewind naar Heerhugowaard en Alkmaar. Met de doorfietsroute willen we de regio nu en in de toekomst veilig bereikbaar houden voor fietsers.

Zie ook het project op denkmee.hollandskroon.nl.