Wij helpen huiseigenaren met isoleren en energie besparen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
6 maart 2024, 16.38

Wij helpen inwoners met energie besparen. Daarom starten wij een isolatieactie in samenwerking met Duurzaam Bouwloket. Een goed geïsoleerd huis is comfortabel, verbruikt minder energie en is meer geld waard.

Gezamenlijke korting

Het isoleren van een woning is beter voor de portemonnee en het milieu. Deze isolatieactie geldt voor woningeigenaren met een woning die gebouwd is vóór 2012. De kosten van het isoleren zijn voor rekening van de woningeigenaar, maar doordat het gezamenlijk wordt ingekocht zijn de kosten aanzienlijk lager. Er zijn verschillende isolatiemogelijkheden namelijk vloerisolatie, bodemisolatie, glasisolatie en isolatie van de binnenkant van schuine daken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven uit de regio.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van het Duurzaam Bouwloket. Een isolatiebedrijf bekijkt de situatie en brengt een offerte uit als isolatie mogelijk is.

Online informatieavond op 14 maart

Op donderdag 14 maart houdt de gemeente vanaf 19.30 uur een online informatieavond. Een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket legt uit wat de voordelen van isolatie zijn, waar u op moet letten, hoe de actie werkt, welke subsidies er zijn en welke leningen mogelijk zijn. Wie niet aanwezig kan zijn, kan de opname terugkijken. Daarvoor moet u zich wel in schrijven. Dit kan via de website van het Duurzaam Bouwloket.

Meer informatie

Neem contact op met Duurzaam Bouwloket. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier of bij het online bijwonen van de informatieavond? Neem dan contact op via 088-321 5000.