Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Regenboognetwerk Hollands Kroon

Bijeenkomsten voor LHBTI+’ers in Hollands Kroon

Zondag 28 januari vond de eerste bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon plaats. Identificeer jij je als LHBTIQ+’er? of draag je hen een warm hart toe? Dan ben je van harte welkom! De bijeenkomsten vinden eens per maand plaats, op de vierde zondag van de maand. Tijdens deze middag ontmoeten we elkaar, wisselen we ervaringen uit en is er ruimte voor plezier.

De tweede bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon is op zondag 25 februari in het Vikingschip in Den Oever. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de initiatiefnemers in samenwerking met Wonen Plus Welzijn. Welkom!

De middag start om 14.30 uur, met inloop vanaf 14.00 uur. Op het programma staat een Swingo, dit is een interactieve muzikale bingo.

Er is verder tijd om contact te maken, levensverhalen te delen en plezier te hebben. Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn.  Voor wat lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Het regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit.

Het doel van de bijeenkomsten is om LHBTI+’ers uit de gemeente bij elkaar te brengen. Maar iedereen is welkom, ook als je buiten de doelgroep valt maar wel interesse hebt. Misschien heb je wel een familielid die in de categorie valt of misschien draag je de gemeenschap gewoon een warm hart toe. Ook dan ben je van harte welkom. Leeftijd maakt niet uit, het lijkt ons juist leuk als er uitwisseling plaatsvindt tussen verschillende generaties!

Aanmelden is niet nodig.

DatumLocatieActiviteit
28 januari 2024De Cultuurschuur, WieringerwerfFeestelijke eerste bijeenkomst
25 februari 2024Het Vikingschip, Den OeverSwingo (interactieve muzikale bingo)
24 maart 2024Wonen Plus Welzijn, Anna PaulownaN.t.b.
28 april 2024Cultuurhuis de Kolk, LutjewinkelN.t.b.
26 mei 2024De Cultuurschuur, WieringerwerfN.t.b.
23 juni 2024Het Vikingschip, Den OeverN.t.b.
28 juli 2024Wonen Plus Welzijn, Anna PaulownaN.t.b.
25 augustus 2024Cultuurhuis de Kolk, LutjewinkelN.t.b.

Bekijk de website voor meer informatie: http://rnhk.nl/