Werkzaamheden verbindingsweg N503 – Schagen

Dit nieuwsbericht is verlopen.
31 mei 2024, 11.50

Verbindingsweg N503 afgesloten in één richting in de avond en nacht van 5 op 6 juni 2024

WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland in de avond en nacht van woensdag 5 juni op donderdag 6 juni 2024 werkzaamheden uit op de verbindingsweg N503.

Het gaat om het deel tussen de rotonde Stolperweg (N503) en de rotonde Provincialeweg (N248) nabij de Stolperbasculebrug. Hier werken wij aan de ledverlichting in de middenberm.

Werkzaamheden van 5 op 6 juni 2024

Op woensdag 5 juni starten onze werkzaamheden om 20.00 uur en deze zijn op donderdag 6 juni 05.00 uur gereed. Gedurende deze periode is alleen de rijrichting van de verbindingsweg naar Callantsoog / Alkmaar (N9) afgesloten. In de richting naar Schagen/Den Helder houden we één rijbaan van de verbindingsweg open. Het fietspad naast de verbindingsweg blijft gewoon beschikbaar voor het (brom)fietsverkeer.

Omleidingsroute gemotoriseerd verkeer

  • Verkeer vanuit Schagen naar Alkmaar volgt de N245;
  • Verkeer vanuit Schagen naar Callantsoog volgt de N9 richting ’t Zand om daar te draaien en via de N9 de bebording Callantsoog te volgen;
  • Verkeer vanuit het zuiden op de N9 naar Callantsoog volgt de Zeeweg / N502.

Mogelijke hinder in de avond en nacht

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij in de avond en de nacht. Dit betekent dat er in de avond en nacht mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.

Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.