Uw bedrijf op de Beursvloer Hollands Kroon 2024?

Dit nieuwsbericht is verlopen.
27 februari 2024, 14.54

De Hollands Kroonse Uitdaging houdt op woensdag 20 maart een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Ook dit jaar is de locatie RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 18:30 tot 21:00 uur.

Deelnemers zijn bedrijven, organisaties, de gemeente en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon handelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, in materialen, diensten, kennis en kunde. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon een record van 218 matches op.

Bedrijven en ondernemers kunnen via de Hollands Kroonse Uitdaging op de Beursvloer Hollands Kroon bijdragen aan de lokale samenleving. De impact van deze hulp is groot. En uw hulp krijgt ruime aandacht in de diverse (sociale-)media. Doet u mee? Meer info leest u op de website van Hollands Kroonse Uitdaging. Bedrijven en ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen kunnen zich aanmelden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per e-mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.