UITNODIGING: Cyberworkshop 30 september

20 juni 2024, 11.15

Op maandag 30 september organiseert OVENZ samen met Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland (PVONH) een workshop Cyberveiligheid. Zij bespreken de risico’s voor ondernemers en samen gaan jullie aan de slag om uw bedrijf (cyber)veiliger te maken.

Herkent u dit?

U weet dat u slachtoffer kunt worden van cybercriminaliteit, ook als u een klein bedrijf heeft. Eén op de vijf ondernemers krijgt ermee te maken. Toch is het lastig om actie te ondernemen. Zelfs met een goede IT-infrastructuur of een IT-leverancier blijft u kwetsbaar. Een verkeerde klik op een “foute” link is snel gebeurd, omdat nep-e-mails, sms’jes, whatsappjes en websites steeds moeilijker te herkennen zijn.

De workshop en aanmelden

workshop leert u waarom het moeilijk is om met cybersecurity aan de slag te gaan en hoe u de eerste stappen kunt zetten.

Deze workshop is geschikt als u nog verbeteringen kunt aanbrengen op IT-gebied. Voor ervaren IT-professionals met veel kennis van cybersecurity is deze workshop minder geschikt. Werk aan uw cyberveiligheid en meld u en uw collega’s nu aan via het aanmeldformulier.

Let op: Dit is een interactieve workshop. U gaat zelf aan de slag. Neem daarom uw (zakelijke) telefoon en/of laptop mee.

Waar en wanneer

  • Datum: maandag 30 september 2024
  • Tijdstip: 20.00 uur tot 22.00 uur
  • Plaats: Partycentrum De Vriendschap, ’t Veld
  • Voor: leden van OVENZ en alle aangesloten ondernemersverenigingen bij Ondernemers Federatie Hollands Kroon