NPO1 radioprogramma 'Ter Plekke', live te gast in de Cultuurschuur in Wieringerwerf

3 juni 2024, 15.14

Erik Dijkstra & Frank Evenblij waren zondagavond met hun NPO1 radioprogramma ‘Ter Plekke’, live te gast in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

2 uur radio gevuld met diverse onderwerpen en actualiteiten

De presentatoren gingen onder andere in gesprek met wethouder Mary van Gent en burgemeester Rian van Dam over actualiteiten in de gemeente Hollands Kroon. Ook was Marieke van Lierop te gast. Zij verloor haar partner aan suïcide en vond steun bij lotgenoot Marieke Foppen. Naar aanleiding daarvan hebben zij platform ‘Widowchicks‘ opgericht.

Tijdens de uitzending kwam verzetsvrouw Bep Lindenbergh aan bod, verzorgde songwriter FLEUR de livemuziek en bracht dichteres Odile Schmidt een ode. En Robert Kruijff van Stichting Leeuw vertelde over de opvang van uit Oekraïne afkomstige tijgers en leeuwen.

Uitzending terugluisteren?

Dat en meer onderwerpen kregen de aandacht. Het was een interessante uitzending! De hele aflevering terugluisteren kan hier: Dijkstra & Evenblij ter plekke. Het gesprek met wethouder Mary van Gent hoort u in dit fragment. U kunt ook het gesprek met onze burgemeester Rian van Dam terugluisteren.