Gemeenteraad te gast in Nieuwe Niedorp 

Dit nieuwsbericht is verlopen.
2 februari 2024, 09.42

Voor het maandelijkse Raadscafé waren de raadsleden 18 januari te gast in dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp. Tijdens Raadscafé kunnen inwoners in gesprek met de raad over onderwerpen waarvoor zij aandacht willen vragen. Deze avond werd aandacht gevraagd voor een aantal maatschappelijke zaken rondom Nieuwe Niedorp. De parkeersituatie bij de brede school aan de Nieuwe Niedorperweg en de verkeerssituatie op ’t Hoefje en rondom het Winkelhart in Nieuwe Niedorp zijn onder andere besproken.

Sportpark Hollands Kroon Zuid 

De behoefte en vraag naar bewegen en sociale contacten neemt toe, daarom zijn inwoners, diverse clubs en organisaties met elkaar in contact gekomen. Samen hebben zij een regiegroep opgericht. De regiegroep wil graag een sportpark als sportief en recreatief middelpunt voor Nieuwe Niedorp en omgeving. Zij zijn door de gemeenteraad uitgenodigd om met de raadsleden en fractieondersteuners in gesprek te gaan over hun plannen en de ontwikkelingen.

Ook in gesprek tijdens het Raadscafé? 

Het volgende Raadscafé is op donderdag 8 februari 2024 bij Bucephalus te Barsingerhorn. Wilt u ook in gesprek wilt met de raad? Meld u dan aan.