Afvalinzameling tijdens de feestdagen

22 maart 2024, 10.00

Rond feestdagen wijzigt de afvalinzameling van HVC. Let op: mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Wilt u weten wanneer HVC langskomt? Check vroegtijdig de afvalkalender in de HVC-app of op hvcgroep.nl.

Afvalbrengstation gesloten op Koningsdag

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is het afvalbrengstation gesloten. De dagen voor en na feestdagen zijn vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden of kom op een andere dag langs. Kijk voor het adres en de openingstijden van het dichtstbijzijnde afvalbrengstation in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.

Afvalinzameling tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (9 mei) en tweede pinksterdag (20 mei) haalt HVC geen afval op en komen zij op een ander moment langs dan u gewend bent.

Handig de HVC-app

Wilt u nooit meer te laat uw bak buiten zetten? Download de HVC-app en vul uw postcode en huisnummer in. U ziet direct wanneer HVC langskomt om de bak te legen. Tip: zet de melding ‘afval herinnering’ in de HVC-app aan. Zo weet u altijd wanneer welke bak geleegd wordt.

Afvalbrengstations gesloten op feestdagen

De (onbemande) afvalbrengstations zijn, tenzij anders aangegeven, op feestdagen gesloten. Ook zijn de dagen voor en na feestdagen vaak drukker. Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, houd dan rekening met langere wachttijden. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.