Welkom in Hollands Kroon

Welkom in de gemeente Hollands Kroon. Om u wegwijs te maken in onze gemeente hebben wij twee korte video's gemaakt die u onderaan deze pagina kunt bekijken. Deze video's zijn beschikbaar met Nederlandse, Engelse, Poolse en Roemeense ondertiteling. Ook hebben we een digitale dorpsgids met veel informatie. Die kunt u in het blok 'Zie ook' downloaden.

Onze nieuwsbrief

Wij versturen iedere twee weken een digitale nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen? U kunt zich hier inschrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Bent u ondernemer?

Ook voor ondernemers versturen wij een digitale nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen? U kunt zich hier inschrijven voor de ondernemers nieuwsbrief

Vragen

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Welkom in Hollands Kroon

Hollands Kroon, onze dienstverlening

Dorpsgids Hollands Kroon

De gemeente Hollands Kroon is een grote plattelandsgemeente met een heleboel dorpen en buurtschappen. Als nieuwe inwoner kan het best moeilijk zijn om te weten waar de winkels en andere voorzieningen zijn. In deze gids kunt u daarom per dorp de belangrijke locaties vinden. Denk bijvoorbeeld aan de huisarts of een supermarkt, maar ook aan leuke activiteiten die er te doen en te vinden zijn.

Digitale Dorpsgids

Al het moois in Hollands Kroon past natuurlijk niet in een papieren gids. Daarom is er een aanvullende interactieve online gids gemaakt. In deze uitgebreidere digitale gids ziet u in één keer alle voorzieningen op een kaart van de gemeente zodat u precies weet wat er in de buurt te vinden is. In de digitale Dorpsgids vindt u de diverse sportverenigingen in de gemeente, monumenten en kinderopvanglocaties. 

Welcome to Hollands Kroon

Hollands Kroon, our service

Witamy w gminie Hollands Kroon

Hollands Kroon, nasze uslugi

Bine ați venit în comuna Hollands Kroon

Hollands Kroon, serviciile noastre