Vernieuwing Kerkstraat Slootdorp

Hollands Kroon gaat in 2021 de Kerkstraat in Slootdorp vernieuwen. Het project omvat het vervangen/herinrichten van de riolering, bestrating, parkeervoorzieningen en het openbaar groen. Inmiddels hebben we een aannemer geselecteerd om het project uit te voeren. Dit is KWS Infra uit Heerhugowaard geworden.

Hierbij informeren wij u over de start van de werkzaamheden en de vraag om u in te schrijven voor een bezoek bij u aan huis.

Wat gaat er gebeuren

KWS Infra gaat starten met de werkzaamheden.

  • Vanaf 27 september: Steeg Zuidzijde, riool en bestrating
  • Rond 12 oktober: Steeg Noordzijde, riool en bestrating
  • Vanaf 25 oktober: Kerkstraat vanaf de Brink tot Schoolstraat, riool en bestrating
  • Eind december: Kerkstraat gereed.

Inventarisatie bezoek thuis

Doordat er aansluitingen in uw tuin moeten komen, wilt de aannemer graag langs komen om het een en ander af te stemmen. Om te weten of u thuis bent kunt u een dag en tijd te selecteren via onderstaande link: bit.ly/kerkstraatbezoek

U kunt meerdere keuzes maken. Op maandag 27 september bevestigt de aannemer de definitieve datum en tijd dat ze bij u langs komen.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden in de steeg is er een moment dat u niet bij uw schuur of achtertuin kunt komen. Heeft u hier vragen over stel deze gerust aan, Isra (contactgegevens onder aan de pagina), of een van mijn collega’s die op dat moment in de steeg aan het werk zijn.

Tijdens de werkzaamheden op de Kerkstraat kunnen er momenten zijn dat uw voordeur niet beschikbaar is. In 98% van de tijd kunt u te voet of met de fiets aan de hand uw erf bereiken. Bent u slecht ter been? Laat het KWS Infra vooraf weten zodat ze hier rekening mee kunnen houden in de uitvoering.

Afval inzameling

Zet uw container op een kop van het werkvak, bij de Schoolstraat en de Brink.

KWS app

De algemene planning wordt gedeeld via brieven aan de deur en op deze website. Wilt u de planning inzien en op de hoogte gehouden worden? Gebruik dan de KWS app. Download deze en voeg ‘Kerkstraat Slootdorp’ toe aan uw favoriete project. U krijgt dan een melding als wij nieuws voor u hebben. Download de app via https://www.kws.nl/app

Contact

Heeft u nog vragen, of u wilt iets melden laat het ons dan weten. 
Isra van Velzen, omgevingsmanager
ivanvelzen@kws.nl/06 - 50 22 61 60