Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontwikkelingen Winkelhart Niedorp

Hier kunt u de ontwikkelingen rond het nieuwe winkelcentrum Winkelhart Niedorp in Nieuwe Niedorp volgen.

Impressies

Hieronder vindt u drie impressies van het nieuwe winkelcentrum. Deze geven een beeld van het toekomstige winkelcentrum. Aan de voorzijde van het winkelcentrum (bij het Hoefje, waar de Brasserie is ingetekend) heeft het gebouw een hogere bouwhoogte om een accent te maken in de omgeving.

impressie winkelhart Niedorp

Impressie Winkelhart Niedorp.

impressie voorzijde winkelhart

Impressie voorzijde Winkelhart Niedorp.

impressie bovenzijde winkelhart Niedorp

Impressie van bovenaf Winkelhart Niedorp.

Schetsontwerp buitenruimte

De inrichting van de buitenruimte is een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt nader uitgewerkt tot een voorlopig en definitief ontwerp. Download hieronder het schetsontwerp van de buitenruimte Winkelhart Niedorp.

Update werkzaamheden

Begin januari 2021 wordt door de ontwikkelaar Hoorne Vastgoed BV gestart met de uitbreiding van het winkelcentrum Winkelhart fase 1 in Nieuwe Niedorp en het vervangen van de luifels. De uitbreiding (fase 1) vind plaats aan de zijde van het Hoefje, de zogenoemde kopunits. In de nieuwe winkels komen KOKS Tweewielers, Nierupper Hartje en Pimpernel.

Er is door de ontwikkelaar bewust gekozen om te starten in januari om het winkelend publiek en de winkeliers te ontlasten gedurende de drukke decembermaand. Tijdens de bouwwerkzaamheden kan er overlast ontstaan maar dit wordt tot een minimum beperkt.

Planning

In week 1 van het nieuwe jaar start de ontwikkelaar met de realisatie van de kopunits. De verwachting is dat de werkzaamheden half juli 2021 (voor de bouwvakantie) gereed zijn en dat de drie winkelruimtes zijn opgeleverd. 

Bouwplaatsinrichting 

Om te kunnen bouwen wordt een bouwterrein ingericht. Het bouwterrein wordt afgezet met bouwhekken en de expeditieruimte is beperkt toegankelijk om gevaarlijke situaties te voorkomen.

De aannemer Regiobouw Haarlemmermeer BV gaat de voormalige winkelruimte van de makelaar Van Keulen gebruiken als directie-,uitvoering- en kantineverblijf tijdens de bouwperiode. Mochten er vragen zijn dan vind u hier de uitvoerder of de projectleider. De contactpersonen zijn:

Jacco Groen: Projectleider
Telefoonnummer: 06-53692983 |
E-mailadres: j.groen@regiobouw.nl

Roelof Korver: Uitvoerder
Telefoonnummer: 06-10066517
E-mailadres: r.korver@regiobouw.nl

Ontwerp van buitenruimte

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie