Overslaan en naar de inhoud gaan

Inrichting buitenruimte De Verwachting

Vanaf juli 2018 is met gebruikers, omwonenden en leerlingen van scholen aan De Verwachting in Anna Paulowna, een plan opgesteld. Het doel van het plan is om de verkeerssituatie bij De Verwachting te verbeteren. Ook is het plan erop gericht om de riolering te verbeteren en het gebied aantrekkelijker te maken om er te verblijven en te spelen.

Definitief ontwerp

Klik op de afbeelding voor een grote versie van het voorlopig ontwerp van de buitenruimte rond de multifunctionele accommodatie De Ontmoeting aan De Verwachting in Anna Paulowna.

Het voorlopig ontwerp met speelvoorzieningen is in februari 2020 aan de schoolkinderen en schooldirectie gepresenteerd. Het ontwerp is enthousiast ontvangen en we zijn daarna verder gegaan met het uitwerken van het definitieve ontwerp. De Coronamaatregelen hebben ook voor vertraging gezorgd tijdens het uitwerken van het ontwerp. Er is tijd nodig om een goed ontwerp te maken. Daarom gebruiken we de rest van dit jaar om de werkvoorbereiding af te ronden. Het opstellen van het uitvoeringscontract en aanbesteding worden, zoals wij nu verwachten, begin 2021 afgerond.

Chat met Sophie

√ó
Chat met Sophie