Overslaan en naar de inhoud gaan

Campus de Terp

Campus de Terp is een maatschappelijk project waarbij diverse partners samenwerken aan de uitvoering van een kindcentrum (school van 0 tot 12), een sporthal, een zwembad en de inrichting van de buitenruimte op een centrale locatie in de Wieringermeer.

Een plek van verbinding

Op deze plek, aan de rand van Wieringerwerf, kunnen inwoners van de Wieringermeer van 0 tot 100 jaar leren, sporten, recreëren en ontmoeten in een groene, duurzame en innovatieve omgeving. Zo draagt Campus de Terp bij aan de verbinding tussen inwoners, bedrijven, scholen, verenigingen en de omgeving.

Nieuwsbrief

Campus de Terp verstuurt regelmatig een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Abonneer u nu op deze nieuwsbrief door u onderaan de website van Campus de Terp in te schrijven. 

De Terp Talks

Ieder kwartaal organiseren de samenwerkende partijen De Terp Talks. Dit zijn bijeenkomsten waarbij de laatste stand van zaken rondom de Campus worden gedeeld. Ook is hier gelegenheid tot het stellen van vragen. Kijk voor de eerstvolgende bijeenkomst op de website van Campus de Terp

Logo Campus de Terp

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie