Overslaan en naar de inhoud gaan

Tips van Stichting Startersloket

Wilt u een goede start maken als ondernemer? Bekijk dan de vernieuwde website van Stichting Startersloket. Wij zijn hier als gemeente bij aangesloten om u als oriënterende en/of startende ondernemer nog beter te helpen.

Agenda online trainingen

Bereid u goed voor op het ondernemerschap. Elke maand kunt u als inwoner van de gemeente Hollands Kroon een gratis online training volgen, die u ondersteunt bij de oriëntatie en/of start van uw bedrijf. Na inschrijving kunt u eenvoudig deelnemen via een link. Bekijk het programma hier.

Blogs

Laat u informeren over de fiscale wijzigingen in 2023. Onze ondernemersadviseurs Joeri en Frank delen graag hun kennis.

Lees de blogs Waar moet ik als (startende) ondernemer in de laatste weken van 2022 (en begin 2023) op letten? en Geen belasting tot een winst van € 32.193,- in 2023 als (startende) ondernemer. Nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met de adviseurs.

Handige tools

Uw uren- en kilometers in 2023 overzichtelijk en juist bijhouden? Download de uren- en kilometerregistratietool van het Startersloket. U vindt deze in het menu onder Tools. Kijk ook eens naar de andere hulpmiddelen zoals de uurtariefcalculator, competentiescan en netto inkomen calculator.

Starter in Beeld

Laat u inspireren door het verhaal van Carine Wiggers uit Anna Paulowna in de rubriek Starter in Beeld. Zij vertelt haar ervaringen en uitdagingen bij het starten van haar bedrijf Praktijk Carine. De mooiste kant van ondernemerschap is dát doen waar uw hart ligt, aldus Carine.

Startersloket Hollands Kroon, Zij zijn er voor u en helpen u graag (verder) op weg!

Logo startersloket

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie