Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemersloket Hollands Kroon

Onze bedrijfscontactfunctionarissen begeleiden en adviseren ondernemers op het gebied van vestiging, verplaatsing of uitbreiding van hun bedrijf en de daarvoor benodigde vergunningen. Zij denken graag met u mee.

Hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers!

Ook coördineren de bedrijfscontactfunctionarissen een snelle en juiste afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente en bewaken zij de voortgang van procedures. Begeleiding en advisering van de bedrijfscontactfunctionaris is vrijblijvend en kosteloos. Wilt u meer weten over ondernemen in Hollands Kroon? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van team Economische Zaken. Onze bedrijfscontactfunctionarissen zijn:

 

Esther Wognum
Esther Wognum (Bedrijfscontactfunctionaris)
Donja Wagenaar
Donja Wagenaar (Bedrijfscontactfunctionaris)

Bedrijfsbezoeken

Wij gaan regelmatig bij bedrijven langs en organiseren ook bedrijfsbezoeken voor het college van burgemeester en wethouders. Een ideale gelegenheid om als ondernemer eens direct met collegeleden te spreken en van gedachten te wisselen. Bedrijven worden hiervoor door de gemeente benaderd, maar als u graag zelf het college en/of een van ons wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u via een mail aan ondernemersloket@hollandskroon.nl. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met u op.

Bestemmingsplan bekijken

De meeste bestemmingsplannen van de gemeente Hollands Kroon kunt u bekijken op ruimtelijkeplannen.nl.

Uitgifte van bedrijfsgrond

Klik hier een overzicht van de bedrijventerreinen in Hollands Kroon. Voor Bedrijventerrein Robbenplaat is een aparte website.

De uitgifte van gronden verloopt via het team Vastgoed en Grondzaken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen  via telefoonnummer 088 321 5000 of mailen naar: vastgoedengrondzaken@hollandskroon.nl​.  Ook op de website van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord vindt u informatie over de bedrijventerreinen en beschikbare bedrijfskavels.

Versterken van de lokale economie en werkgelegenheid

Team Economische Zaken (EZ) werkt aan het versterken van de lokale economie en werkgelegenheid. Dit doen wij onder andere door ons hard te maken voor een goed ondernemers- en vestigingsklimaat in Hollands Kroon. Wij kennen het lokale bedrijfsleven, staan in contact met het georganiseerde bedrijfsleven en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Daardoor zijn onze werkzaamheden heel breed: van het adviseren over de economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen of ruimtelijke procedures.

Op zoek naar personeel: WerkgeversServicepunt (WSP)

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel. Klik hier voor meer informatie.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie