Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemersloket Hollands Kroon

Bent u ondernemer en heeft u advies of hulp nodig met de vestiging van uw bedrijf? Of wilt u advies over uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf en de vergunningen die daarvoor nodig zijn? Onze bedrijfscontactfunctionarissen begeleiden en adviseren ondernemers en denken graag met u mee.

Hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers!

Ook coördineren de bedrijfscontactfunctionarissen een snelle en goede afhandeling van ondernemerszaken binnen de gemeente. Hiernaast bewaken zij de voortgang van procedures. Begeleiding en advisering van de bedrijfscontactfunctionaris is vrijblijvend en gratis. 

Wilt u meer weten over ondernemen in Hollands Kroon? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van team Economische Zaken. Onze bedrijfscontactfunctionarissen zijn:

 

Esther Wognum
Esther Wognum (Bedrijfscontactfunctionaris)
Donja Wagenaar
Donja Wagenaar (Bedrijfscontactfunctionaris)

Bedrijfsbezoeken

Wij gaan regelmatig bij bedrijven langs. Wilt u één van ons ontvangen? Dan horen wij dat graag van u via een mail aan ondernemersloket@hollandskroon.nl. Wij nemen daarna telefonisch contact met u op.

Ook organiseren wij bedrijfsbezoeken voor het college van burgemeester en wethouders. Bedrijven worden hiervoor door de gemeente benaderd. 

Bestemmingsplan bekijken

De meeste bestemmingsplannen van de gemeente Hollands Kroon kunt u bekijken op ruimtelijkeplannen.nl.

Uitgifte van bedrijfsgrond

Klik hier een overzicht van de bedrijventerreinen in Hollands Kroon. Voor Bedrijventerrein Robbenplaat is een aparte website.

De uitgifte van gronden verloopt via het team Vastgoed en Grondzaken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 321 5000 of mailen naar: vastgoedengrondzaken@hollandskroon.nl​.  Ook op de website van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord vindt u informatie over de bedrijventerreinen en beschikbare bedrijfskavels.

Wilt u zich in Hollands Kroon vestigen of wilt u verhuizen? Kijk dan op fundabusiness of neem contact op met onze bedrijfscontactfunctionarissen van het ondernemersloket.

 

Versterken van de lokale economie en werkgelegenheid

Team Economische Zaken (EZ) werkt aan het versterken van de lokale economie en werkgelegenheid. Dit doen wij bijvoorbeeld door ons hard te maken voor een goed ondernemers- en vestigingsklimaat in Hollands Kroon. Wij kennen het lokale bedrijfsleven, staan in contact met het georganiseerde bedrijfsleven en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Daardoor zijn onze werkzaamheden heel breed. Van het adviseren over de economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen of ruimtelijke procedures.

Op zoek naar personeel: WerkgeversServicepunt (WSP)

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel. Of als u meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is gratis en snel. Klik hier voor meer informatie.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie