Economische zaken

Team Economische Zaken (EZ) werkt aan het versterken van de lokale economie en werkgelegenheid. Dit doen wij onder andere door ons hard te maken voor een goed ondernemers- en vestigingsklimaat in Hollands Kroon. Wij kennen het lokale bedrijfsleven, staan in contact met het georganiseerd bedrijfsleven en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Daardoor zijn onze werkzaamheden heel breed: van het adviseren over de economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen of ruimtelijke procedures. Daarom bestaat ons team uit:

Menno de Geus
Menno de Geus (adviseur EZ)
Muriël de Ruiter (Accountmanager Bedrijven)
Muriël de Ruiter (Accountmanager Bedrijven)
Esther Wognum (medewerker ondernemersloket)
Esther Wognum (medewerker ondernemersloket)

Ondernemersloket

Wilt u meer weten over ondernemen in Hollands Kroon? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van team Economische zaken.

Bedrijfsbezoeken

Wij gaan regelmatig bij bedrijven langs en organiseren ook bedrijfsbezoeken voor het college van burgemeester en wethouders. Een ideale gelegenheid om als ondernemer eens direct met collegeleden te spreken en van gedachten te wisselen. Bedrijven worden hiervoor door de gemeente benaderd, maar als u graag zelf het college en/of een van wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u.

Heeft u ondernemersvragen? Neem dan contact met ons op.

Bestemmingsplan bekijken

De meeste bestemmingsplannen van de gemeente Hollands Kroon kunt u bekijken op ruimtelijkeplannen.nl.

Uitgifte van grond

Uitgifte van gronden verloopt via het team Vastgoed en grondzaken. Bel naar telefoonnummer 088-3215000 of neem contact op via het contactformulier

Vragen rond personeel: werkgeversservicepunt

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel. Vanuit ons is Marjo Tot uw aanspreekpunt. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 088-3215000 of via het contactformulier.