Accountmanagers bedrijven

Bent u ondernemer en heeft u vragen over bijvoorbeeld vestiging, verplaatsing of uitbreiding van uw bedrijf? Neem dan contact op met het Ondernemersloket: het aanspreekpunt voor ondernemers die willen sparren of hun wensen waar willen maken. Onze Accountmanagers Bedrijven Caroline Bus en Muriël de Ruiter van het Ondernemersloket denken graag met u mee.

Bedrijfsbezoeken

accountmanagers bedrijven

De accountmanager bedrijven gaat regelmatig bij bedrijven langs en organiseert ook bedrijfsbezoeken voor het college van burgemeester en wethouders. Een ideale gelegenheid om als ondernemer eens direct met collegeleden te spreken en van gedachten te wisselen. Bedrijven worden hiervoor door de gemeente benaderd, maar als u graag zelf het college en/of de accountmanagers bedrijven wilt ontvangen, dan horen wij dat graag van u.

Heeft u ondernemersvragen? Neem dan contact met ons op. 

Op de foto: links Caroline Bus en rechts Muriël de Ruiter

Werkgeversservicepunt

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel. Vanuit ons is Marjo Tot uw aanspreekpunt. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 088-3215000 of via het contactformulier.