Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulp bij uw financiële situatie als ZZP'er

Door de coronamaatregelen is de economie veranderd. U kunt als ondernemer of ZZP’er ineens te maken hebben met minder inkomsten en onzeker zijn over de toekomst van uw onderneming. Misschien lukt het al een tijdje niet om de bedrijfsrekeningen te betalen of zijn er tekort inkomsten om het ook privé financieel goed te redden.

Tips voor uw situatie

Het Nibud heeft een anonieme vragenlijst voor ZZP’ers over uw situatie. Op basis van uw antwoorden krijgt u daarna tips, die passen bij uw persoonlijke situatie. Het invullen van de vragen kost u 5 tot 10 minuten. Kijk hier voor de vragenlijst van het Nibud.

Wilt u hulp? Neem contact met ons op!

Wij zijn een wijkteam waarin mensen werken die klaar staan voor allerlei financiële vragen. Wij bespreken met u de mogelijkheden om de financiën weer op de rit te krijgen. Wij bieden hulp bij schulden en wij kunnen u blijven begeleiden tijdens dit traject. Met oog op uw onderneming kunt u ook denken aan het toetsen van levensvatbaarheid van de onderneming, hulp bij boekhouding en overzicht krijgen in uw bedrijfsschulden.

Hoe kunt u ons bereiken 

Blijf niet te lang zitten met vragen over uw bedrijf, hoe de achterstanden zijn op te lossen en hoe u het privé gaat redden. Bel ons vrijblijvend op om te informeren naar mogelijkheden voor hulp. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie