Overslaan en naar de inhoud gaan

Regionaal bedrijventerrein Robbenplaat

Robbenplaat is een ca. 21,1 ha groot regionaal bedrijventerrein langs de A7 bij Wieringerwerf. Robbenplaat biedt veel mogelijkheden. 

Het plan

  • Kavels in de milieucategorieën 1 tot en met 4.2
  • Kavelprijzen €. 78,00 en €. 97,00 per m2 (zichtlocatie)
  • Kavelgrootte: van 1297 m2 tot 23.346 m2
  • Een overzicht van de beschikbare kavels vindt u op de kaart.

Bereikbaarheid:

Plaatsaanduiding Robbenplaat

Robbenplaat is goed bereikbaar vanaf de A7. De reistijd vanuit Amsterdam en Alkmaar is zonder files 40 minuten, 45 minuten vanaf Schiphol. In 20 minuten bent u in Den Helder en in 45 minuten via de Afsluitdijk in Leeuwarden.

Verzorging: Coöperatie Parkmanagement Wieringermeer (CPW)

Het CPW is een eigen parkmanagementorganisatie voor bedrijventerrein Robbenplaat in Hollands Kroon. Het toezicht op en de managementuitvoering van dit terrein, neemt zij op zich. De doelstelling van het parkmanagement is een veilig en goed onderhouden terrein behouden, waardoor het prettig is voor ondernemers om zich hier te vestigen. Vandaar dat de beveiliging op dit terrein goed geregeld is. Ook verzorgen zij het groenonderhoud, het sneeuwschuiven en het strooien van zout in de winter.

Iedere onderneming neemt verplicht deel aan het parkmanagement.

Heeft u interesse in een kavel?

Voor de verkoop van kavels hebben wij een samenwerking met AgriportA7. Zij nemen het begeleidings- en verkoopproces op zich. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Jack Kranenburg via 06-11363529 of j.kranenburg@agriporta7.nl.

Casper Willems van Tankwell over Robbenplaat

Tankwagen van Tankwell

Casper Willems: “Een prettig bedrijventerrein met ligging aan de A7, voor ons handig met vervoer van groot materiaal. Daarnaast zorgen de bedrijven met het Parkmanagement voor een mooie en schone uitstraling van het terrein en bedrijven. Wij ontvangen onze klanten hier graag”.

Fender Innovations over de voordelen van Robbenplaat

Koos van Bijsterveld en Sylvia Ruizendaal van Fender

Koos van Bijsterveld en Sylvia Ruizendaal:” We hebben hier op de Robbenplaat rust, ruimte, een fantastische bereikbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden. Wat wil je als bedrijf nog meer.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie