Overslaan en naar de inhoud gaan

Agrariërs en buitengebied

De agrarische sector in het buitengebied van Hollands Kroon bestaat uit veel verschillende sectoren van onder andere akkerbouw, bloembollen, vollegrondsgroente, glastuinbouw tot veehouderij. Alle ondernemende leveranciers van hoogwaardige producten en/of grondstoffen voor de nationale en internationale markt. De bedrijfs- en technologische ontwikkelingen in deze branche gaan snel. De agrarisch ondernemer richt zich steeds vaker op nieuwe mogelijkheden om het eigen bedrijf te ontwikkelen en versterken.

Meer informatie

Ondernemen in het buitengebied is niet alleen een gemeentelijke aangelegenheid. Onder ‘zie ook’ in het groene blok vindt u de diverse organisaties en overheden, die u kunnen helpen bij o.a. belangenbehartiging, informatie en/of subsidies.

Denk Mee! met het agrarisch koersdocument

Om bij te dragen aan de agrarische sector in de gemeente stellen we een koersdocument op. Samen met de agrariërs in Hollands Kroon hebben wij hier al een opzet voor gemaakt. Toch zijn wij heel erg benieuwd wat u hier van vindt en of wij met onze eerste opzet in de juiste richting zitten. Hoe ziet u de toekomst van de agrarische sector? En wat hebben zij hier voor nodig? Laat het ons weten via Denk mee.

Beleef het platteland! Voor de inwoner

Boeren en tuinders pakken uit. Deze zomer organiseren boeren en tuinders op diverse plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.

Fietsroute langs de boeren verkoopstalletjes.

Boeren Buren facebookpagina
Volg Boeren Buren als je wilt weten wat er in de Nederlandse land- en tuinbouw gebeurt.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie