Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkzaamheden Medemblikkerweg (N240) tussen Flevoweg en Wagenpad

Op maandag 1 maart 2021 is WaakSaam gestart met werkzaamheden aan de Medemblikkerweg/N240. Het gaat om het deel tussen de Flevoweg en het Wagenpad. Het asfalt van de rijbaan en het fietspad is vernieuwd. Ook zijn de kruisingen opnieuw ingericht en is er verlichting, duidelijke markering en bebording. Van 29 maart tot en met 9 juli is de Medemblikkerweg afgesloten voor het verkeer.

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven aan de Medemblikkerweg blijven bereikbaar. Er zijn maatwerkafspraken gemaakt met bedrijven in het werkgebied. Alleen bestemmingsverkeer (aanwonenden) en spoedritten van nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Vernieuwen asfalt en grasbetontegels

Van 6 april tot en met 9 juli vernieuwt Werksaam het asfalt van de rijbaan en het fietspad. Daarna komen langs de rijbaan grasbetontegels. Dit verbetert de veiligheid, want bestuurders die met de wielen in de berm komen, kunnen hun auto veilig terug de weg op rijden via de tegels. De kruispunten Flevoweg/N240, Westermiddenmeerweg/N240 en Oostermiddenmeerweg/N240 zijn in deze periode open voor het verkeer. Op deze kaart vindt u de omleidingsroutes.

Medemblikkerweg blijft na werktijd afgesloten

De werktijden van Werksaam zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur. Voor de veiligheid blijft de Medemblikkerweg/N240 na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer/aanwonenden kunnen stapvoets langs de werkzaamheden rijden.

Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie