Overslaan en naar de inhoud gaan

Herinrichting Wieringerwerf

Van februari 2020 tot en met oktober 2020 worden er gefaseerd onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Helfrichlaan, Schipperskade (gedeelte parallel aan de A7), Kievitstraat en Terpstraat (parallelweg voor obs de Triangel) in Wieringerwerf.

De riolering in het gebied wordt vervangen door een apart rioolstelsel voor hemel- en vuilwater. Trottoirs worden vernieuwd en het straatwerk wordt opnieuw aangebracht.

Planning en inrichting

De project inrichtingstekeningen kunt u bekijken via het groene blokje. Aannemingsbedrijf J.Koper en Zoon bv uit Wervershoof is met de werkzaamheden gestart op de kruising Terpstraat en Kievitstraat.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, echter overlast door de werkzaamheden is onvermijdelijk.

Stand van zaken

De werkzaamheden op de kruising Terpstraat en Kievitstraat zijn grotendeels afgerond. In de Kievitstraat en een groot deel van de Helfrichlaan zijn de rioleringswerkzaamheden voorspoedig verlopen en afgerond. De aannemer heeft de rioleringswerkzaamheden hervat aan het Smedingsplein en gaat verder door de Helfrichlaan naar de Schipperskade. In de Kievitstraat is de verharding weer aangebracht en ook in de Helfrichlaan is het trottoir voor een groot deel aangebracht.

De werkzaamheden verlopen volgens planning.

Helfrichlaan werkzaamheden
Helfrichlaan
Helfrichlaan
Helfrichlaan

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie