Hulp naar werk voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar

Is naar school gaan of werk vinden bijvoorbeeld lastig voor je? Heb je niet genoeg geld om voor jezelf te kunnen zorgen? Kom je er alleen niet meer uit? Ben je tussen de 18 tot 27 jaar? Dan helpen we jou graag. Samen bespreken we wat jij kunt doen om aan je toekomst te werken. We luisteren naar je en kunnen je steunen bij het maken van keuzes.

Jouw talenten staan hierbij voorop.

Doorstroompunt (RMC)

Je valt onder Doorstroompunt wanneer je tussen de 18 en 23 jaar oud bent en nog geen startkwalificatie hebt. Een startkwalificatie is een HAVO/VWO of minimaal een MBO niveau 2 diploma.

Jouw school heeft de plicht om verzuim te melden wanneer je regelmatig afwezig bent. Bij verzuim nodigen we je uit om te praten over het verzuim. En bij uitval nodigen wij jou uit om te praten over school- en/of werktrajecten.

Samen met de Doorstroomcoach ga je jouw kwaliteiten en talenten ontdekken. Welke opleiding past bij mij? Is werken en leren een optie voor mij? Of kan ik toch maar beter gaan werken?

Werk

Lukt het jou al een tijd lang geen werk te krijgen? Je solliciteert wel maar krijgt steeds een afwijzing of hoort helemaal niets meer? Dan is het tijd om stil te staan bij wat je nu echt wil en hoe je daar komt. Het is ook handig om te weten wat je talenten zijn en waar je moeite mee hebt. We kunnen je helpen met solliciteren en het vinden van werk. We kennen de arbeidsmarkt.

Hulp of advies nodig?

Klik op de oranje knop en laat een bericht achter of bel met ons 088-3215000.