Kyra de Wit (BABS)

Kyra de Wit (BABS)

Als BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) kom je in het leven van mensen die je niet kent. Mensen die je nog nooit hebt gezien. Ze delen vaak hun diepste gevoelens met je. Je bent op dat moment namelijke even de belangrijkste persoon in hun leven. Ze willen dat jij, hun BABS en sparringpartner, er een trouwdag van maakt om nooit te vergeten. Dat vind ik zo’n schitterende uitdaging! 

Met elkaar bedenken hoe je de trouwspeech in elkaar gaat zetten. Samen de voorbereidingen treffen hoe de trouwceremonie eruit gaat zien. Hierbij is jullie liefde voor elkaar het brandpunt. Met elkaar ervoor zorgen dat de huwelijksvoltrekking een fantastisch en uniek moment in jullie leven wordt. Maar ook anderen, familieleden en vrienden erbij betrekken. Het moet voor iedereen een weergaloos moment worden. Een traan, een lach, humor, herkenning maar natuurlijk ook plechtig. Het wordt zeker geen standaard trouwpraatje. Er moet nog lang over worden nagepraat. 

Ik kan de ceremonie als u dat wilt ook in andere talen verzorgen en het is logisch dat ik ook het huwelijk voltrek voor partners van hetzelfde geslacht. 

Ze zeggen niet voor niets dat de trouwdag het mooiste moment van je leven is. Kies je daarvoor, dan kan ik en ga ik daar ook zeker voor zorgen. 

Kyra de Wit