George Wognum (BABS)

George Wognum

Sinds mijn beëdiging in 1995 heb ik vele huwelijken of partnerschapregistraties mogen voltrekken. Bruiden en bruidegommen variërend in de leeftijd van 18 tot ouder dan 65 jaar. Bruidsparen met of zonder leeftijdsverschil. Partners van gelijke geslacht of afkomstig uit allerlei verschillende landen van Amerika tot aan China. Eventueel kan ik het stukje ook in het Engels, Duits of Frans doen. Het is altijd weer anders en die diversiteit maakt het ook zo leuk om te doen.

En natuurlijk sta ik open voor iedere inbreng van het bruidspaar zelf, zoals een eigen verklaring van liefde en trouw aan elkaar, het weggeven van de bruid of eventuele kinderen er actief bij betrekken of .... wat er ook voor wensen zijn, als het uitvoerbaar is, werk ik daar graag aan mee.

In de voorbereiding probeer ik jullie zo goed mogelijk te leren kennen, zodat ik op de hoogte ben van jullie wensen met betrekking tot de huwelijkssluiting.

Soms ken ik het bruidspaar nog vanuit de tijd dat ik lesgaf aan de Dr. Ariëns Mavo later Mavo De Brug in Middenmeer of ik ken het bruidspaar vanuit mijn huidige werk als hypotheek adviseur en docent aan het Clusius College in Schagen. Dat maakt de band met het bruidspaar nog groter.

Tijdens de voorbereiding probeer ik jullie ook op weg te helpen met handige tips en dat alles om jullie dag nog geslaagder te laten worden.