Overslaan en naar de inhoud gaan

Zelf aan de slag met geldplannen

Team Schulddienstverlening werkt samen met Startpunt Geldzaken. Hulp vragen kan lastig zijn als het om geld gaat. Daarom helpen we onze inwoners graag met tips om zelf aan de slag te gaan. Startpunt Geldzaken helpt hierbij. Kies uit de rij hieronder waarmee u zelf aan de slag wilt.

De verschillende plannen:

Afbeelding van een lijstje passend bij een geldplan

De volgende geldplannen vindt u op de website van Startpunt Geldzaken: 

  • Beter rondkomen: heeft u af en toe geld te kort en wilt u juist geld overhouden? Probeer dan dit geldplan en maak uw eigen budgetplan. Bekijk het geldplan Beter rondkomen.
  • Rondkomen met kinderen: is het lastig uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Maak dit plan en leer over de regelingen waar u misschien recht op hebt. Bekijk het geldplan Rondkomen met kinderen
  • Ik word 18: als je 18 wordt kan er veel veranderen. Bekijk het geldplan Ik word 18.  
  • Ik ga aan de slag als ZZP-er: Begint u voor uzelf, wees goed voorbereid en maak dit geldplan.
  • Pensioen: tips over geldzaken als u met pensioen gaat of al bent. Bekijk het geldplan Pensioen.  
  • Sparen, aflossen en beleggen: ga slim om met geld. Bekijk deze tips als er geld over blijft. 
  • Scheiden: wat betekent dit voor u op het gebied van geld? Waar moet u rekening mee houden? Bekijk dit plan voor tips en adviezen.

Natuurlijk helpen wij van team Schulddienstverlening u ook graag. Komt u er niet uit of wilt u graag dat we met u meekijken? Laat het ons dan weten. U bereikt ons via telefoonnummer 088-321 5000 of via ons algemene e-mailadres: schulddienstverlening@hollandskroon.nl

Er zijn nog veel meer geldplannen beschikbaar. Bekijk de website van Startpunt Geldzaken om de andere geldplannen te bekijken.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie