Overslaan en naar de inhoud gaan

Wachttijd afspraak maken ongeveer 1 week!

Let op! Het is erg druk met de aanvraag van paspoorten, id-kaarten en rijbewijzen. Het duurt ongeveer een week voordat wij bij u langskomen voor de aanvraag. Daarna duurt het gemiddeld nog 10 werkdagen voordat u het document in huis heeft. Heeft uw aanvraag spoed? Bel ons dan voor een spoed-document. Hiervoor betaalt u wel extra.

Afspraak maken

Wilt u een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart aanvragen? Kijk in het groene blok 'Zie ook' en kies het product wat u wilt aanvragen. Maak dan online een afspraak. U betaalt met iDEAL. Wij komen bij u thuis om de aanvraag af te ronden.

Aanpak

  1. Kies het product wat u wilt aanvragen. (kijk in het groene blok 'Zie ook')
  2. Check wanneer uw document verloopt.
  3. Log in met DigiD.
  4. Vul het formulier in.
  5. Betaal met iDEAL.
  6. Kies een dag en tijdblok.
  7. U ontvangt een bevestigingsmail met datum en tijd. Via de mail kunt u de afspraak ook aanpassen.
  8. Op de gewenste dag komt een medewerker van Hollands Kroon bij u langs.
  9. Leg uw oude documenten klaar.

Afspraak wijzigen

Wilt u de afspraak wijzigen? Dit kan heel eenvoudig via de bevestigingsmail die u van ons gekregen heeft of via Mijn HK op deze website. Log in met DigiD en ga naar de knop 'Afspraken'. Hier kunt u uw afspraak aanpassen. Heeft u nog geen afspraak gemaakt maar wel betaald? Ga dan naar de knop 'Afspraak maken'. Daar kunt u uw afspraak alsnog maken. Lukt het online betalen niet? Bel ons dan om een afspraak te maken en te betalen op factuur.

Levertijd

Nadat wij bij u langs zijn geweest om de aanvraag af te ronden wordt uw document gemaakt. Hierna duurt het ongeveer tien werkdagen dat het document klaar is. Onze bezorgdienst AMP brengt het bij u thuis of op een andere plek in Nederland (uitgezonderd op de waddeneilanden). U krijgt van AMP een e-mail als uw document klaar is. Dan kunt u met hen een afspraak inplannen op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Degene van wie het document is, moet aanwezig zijn.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie