Scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen

Bent u voor uw kind op zoek naar een goede en geschikte basis- of middelbare school? Kijk dan op de website www.scholenopdekaart.nl en vergelijk de scholen in uw buurt. Zoek op postcode, plaats of schoolnaam.

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of naschoolse opvang voor uw kind? In het blok 'Zie ook' vindt u een lijst met alle mogelijkheden in Hollands Kroon.

Aanvragen of wijzigingen van ondernemers in de kinderopvang of gastouderopvang verlopen via GGD Hollands Noorden. Meer informatie vindt u op de website van de GGD.

Wij zijn verantwoordelijk voor de huisvesting van scholen. De schoolbesturen krijgen geld en grond om een school op te richten. Wij investeren samen in frisse scholen. Een frisse school is een school met een laag energieverbruik en een gezond binnen milieu. Het gaat hierbij om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Wij en de schoolbesturen vinden dit heel belangrijk. Daarom geven we hier extra geld aan uit. Wij en de schoolbesturen vinden dit heel belangrijk. Daarom geven we hier extra geld aan uit.

Leerlingenvervoer

Heeft uw kind recht op leerlingenvervoer? Kijk dan hier voor meer informatie over leerlingenvervoer.