Overslaan en naar de inhoud gaan

De Academie voor jou

De Academie voor jou is de academie voor inwoners en medewerkers van bedrijven, instellingen en andere organisaties in de gemeente Hollands Kroon. Ook biedt de Academie voor jou vakgerichte trainingen aan voor medewerkers van andere gemeenten om samen te leren en kennis uit te wisselen. Ons doel is om ruimte te bieden voor ontwikkeling en ondersteuning te geven waar dit nodig is.

Trainingen, workshops en opleidingen

De Academie voor jou heeft een breed aanbod van trainingen, workshops, lezingen en opleidingen. Het aanbod richt zich op het versterken van de zelfredzaamheid, digitalisering, omgaan met budget, weerbaarheidstrainingen voor jong en oud en workshops die u helpen weer aan het werk te komen. Ook vindt u soms een ander thema terug op de Academie, zoals onderhouden van het groen in uw buurt. Het aanbod is wisselend.

De vakgerichte trainingen voor medewerkers van andere gemeenten worden op dit portaal aangeboden om kennis samen te brengen en samen te leren. Verschillende doelgroepen en organisaties die samenwerken en samen leren komen tot betere oplossingen voor onze steeds sneller veranderende samenleving. Wij willen deze kennisuitwisseling faciliteren.

Contact

Wij werken samen met verschillende trainers, bureaus en instanties om het aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Wij staan open voor nieuwe innovatieve trainingsmethoden en staan vooral open voor initiatieven van jou. Is er een onderwerp dat je mist op de Academie voor jou? Mail dan naar info@deacademievoorjou.nl.

Chat met Sophie

×
Chat met Sophie