Wij zoeken jongeren voor in ons onderzoeksteam

Corona heeft de jongeren binnen onze gemeente hard geraakt. Wij willen jullie helpen! Maar waarmee? Dat gaan wij samen met jullie onderzoeken. Wij zijn nieuwsgierig naar welke informatie en activiteiten jullie nodig hebben.

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar oud? Denk jij in mogelijkheden, ondanks dat er veel niet kan door corona? Meld je dan aan voor het onderzoeksteam.

Wat onderzoeken we?

We onderzoeken de gevolgen van corona bij onze jeugd. Dat doen we dit jaar, volgend jaar en over twee jaar. Met die resultaten maken wij samen met de jeugd een goed advies over de volgende onderwerpen:

• Eenzaamheid en welzijn
  • Sport en cultuur
  • Inkomen en schulden

We hebben jou nodig

Om de wensen van de jeugd te ontdekken hebben we natuurlijk de jeugd nodig. Wij zijn daarom op zoek naar jou! Samen met jou vormen we een onderzoeksteam. En samen met jou zorgen we ervoor om de beste resultaten voor onze jeugd te halen.

Wij zoeken vijf gemotiveerde jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Zij wonen in Hollands Kroon en willen iets betekenen voor hun leeftijdsgenoten. Heb je interesse in sport, de culturele sector, online media, de politiek en zorg & welvaart voor de jeugd? Dan ben jij zeker geschikt!

Wat ga je doen?

Je helpt bij het maken, uitvoeren en onderzoeken van een heel nuttig onderzoek. Met de resultaten van het onderzoek schrijven we een advies aan de gemeente. Dit is een advies van de wensen van onze jeugd in Hollands Kroon.

Wanneer starten we?

We starten vanaf half april tot half augustus. Je bent hier ongeveer 4 tot 8 uur per week mee bezig.

Wat krijg je ervoor?

Je doet veel ervaring op in onderzoeken en samenwerken. We bedanken je met een leuk cadeautje en een bewijs van deelname.

Heb je interesse?

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een bericht naar onze collega Cas Knol via het contactformulier.

Let op: aanmelden kan tot donderdag 22 april!

oproep voor jongeren om zich aan te melden voor het onderzoeksteam